onsdag 4. januar 2012

2011 en kjapp OPPSUMMERING

Først mamma Alphi
Alpenglow Tally-Ho of Kelimoor, Alphi, 4,5 år

Vinner av sixpencetrofeet for andre år på rad. Er vi stolte av husets gyldne golden? JA! Jeg husker godt at da Sofie og jeg hentet Alphi 17. mai i 2007 i Eidsdal at jeg sa til Sofie: Mitt mål er at vi EN VAKKER dag skal klare å vinne sixpencetrofeet sammen. Du som utstiller jeg som fører på jakt. Og så klarer Alphi å gjøre det for andre gang, kun 4 år gammel. Alphi fikk sitt andre cert og sitt andre cacib i 2011. Hun gikk blodsporprøver, men grunnet nesemidd (oppdaget vi noen få dager etter prøven) ble det bare 3. premie. Vi har prøvd å få opprykk til klasse 3 lydighet, har vært så nære så nære, men det har blitt fire andre premier. I jakt stilte hun på tre BK prøver på fire dager. Det startet med 2. pr, deretter 3. pr., men siste dagen løsnet det: 1. premie og kåret til prøvens andre beste hund AV ATTEN. Nå trener vi for start i AK høsten 2012.

Så de vakre og flinke 2-åringene:

Kerenza's A Kind of Hush, Herman, 2 år, eier: Elisabeth Rabe
Har mange flotte resultater fra utstillingsringen i 2011 med flere BIR unghund resultater. Det toppet seg vel i Nordfjordeid der han ble både BIR og BIS unghund på retrieverutstilling. Herman begynner å vokse seg til og vi er VELDIG spente på året som kommer. Herman trenes også i bruks og blodspor. Kanskje det kan bli blodsporstart i 2012?
Kerenza's All Of Me, Nora, 2 år, eier: Karen J. Aalsgaard
Nora har hatt valpekull i 2011, og fødte et stort kull med friske sunne valper. Det blir spennende å se på røntgenresultater av disse i løpet av 2012. Nora og Karen trener bruks og lydighet og skal debutere i 2012. Vi gleder oss. Pelsen begynner også å komme seg og vi gleder oss til spennende dager i utstillingsringen også.
Kerenza's After The Goldrush, Karma, 2 år, eier Nina Hansen
Karma og Nina debuterte sammen i utstillingsringen i mars, og ble plassert som tredje beste unghund. Karma har oppnådd 2. premie i klasse 2 lydighet, og hun har forsøkt seg på jaktprøve. Det blir mer jakt, lydighet og utstilling på Karma i 2012.
Kerenza's A Walk In The Park, Valde, 2 år, eier Marianne Rasmussen
Valde gjør en fantastisk jobb i sitt jaktarbeid, og trener på sammen sin eier og fører Marianne. Vi håper vi får sett Valde i utstillingsringen i 2012, og måske også på prøve, uten å sette for mye press på Marianne. :-)
Kerenza's A Man Is A Man, Amandus, 2 år, eier Sidsel Lundin
Amandus tok rett og slett sitt første cert i 2011. Og ikke bare det: Han ble BIR og BIG3 på utstillingen til Moss i juli. Etter det ble pelsen borte, men den er på full gang opp igjen. Vi gleder oss til utstillingsåret 2012.
Kerenza's Abbey Road, Abbey, Kerenza's All That Jazz, Lea, Kerenza's Autumn Almanac, Oskar, lever alle tre gode familieliv der de også får brukt hodene og nesene sine til ulike oppgaver. Vi håper i hvertfall Abbey skal få seg en tur i utstillingsringen i 2012 hvis hun har pels til våren.

Vi er altså velsignet med fantastisk snille, gode og flinke valpekjøpere. Å se at alle Alphis valper ha det så bra er den aller aller beste presangen som oppdretter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar